AmeComputers ‘ontzorgt’ u van uw IT vraagstukken

 

AmeComputers helpt diverse ondernemers in haar regio op het IT vlak. Speerpunt hierbij is ontzorgen. Tot onze diensten behoren o.a. het plaatsen van computers, camera’s, printers, Wi-Fi systemen en het installeren van Office 365 for business, online back-ups en de dagelijkse ondersteuning via teamviewer, telefoon of bij u op locatie.  Wij zijn AmeComputers, wij zijn expert op gebied van service, bereikbaarheid en hét bewijs dat IT betaalbaar kan zijn.

 

Lees hier de verhalen van ondernemers.

 

 

 

Zwolle - jochem, voor ogen

www.voorogen.nl www.ozcz.nl

 

 

Afbeeldingsresultaat voor jochem voor ogen zwollejochem, voor ogen is meer dan een brillenwinkel. Opticien, optometrist, contactlensspecialist, binoculairspecialist en stijladviseur. Op deze gebieden horen zij tot de besten van Nederland. Bij jochem, voor ogen staat de klant centraal en is de visie het hebben van een werkelijk toegevoegde waarde voor het “kijkleven” van een ander.

 

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor oogzorgcentrum zwolle

Oogzorgcentrum Zwolle, is het eerste zelfstandige oogzorgcentrum in Nederland waar u terecht kan voor al uw oogheelkundige adviezen, klachten en vragen.  Met gediplomeerde oogzorg paramedici (optometristen en orthoptisten) worden onderzoeken en controles uitgevoerd op praktisch elk gebied van ooggezondheid zoals, oogmetingen, binoculair zien, contactlenzen en uiteraard ooglaseren.

 

 

In 2016 heeft AmeComputers een totale ICT metamorfose gerealiseerd voor jochem, voor ogen en

het Oogzorgcentrum Zwolle. Tijdens de verbouwing van de winkel en het nieuw te bouwen Oogzorgcentrum Zwolle heeft AmeComputers een snel, solide netwerk gemaakt waarop alle systemen (muziek, data, beveiliging) kunnen functioneren. Dit heeft geresulteerd in een redundant systeem waarop kassa-, pin-, muziek-, computer en camerasystemen functioneren. AmeComputers heeft computers, camera's, netwerkapparatuur, NAS systemen geïnstalleerd alsmede een dekkend draadloos (gasten) netwerk. AmeComputers ontzorgd jochem, voor ogen en het Oogzorgcentrum Zwolle niet alleen doordat het een solide basis heeft gelegd voor de systemen maar ook door zich in de klantspecifieke apparaat te verdiepen. Op deze manier hebben jochem, voor ogen en het Oogzorgcentrum Zwolle één aanspreekpunt voor vragen aangaande het hele systeem.

 

 

 

Wezep – Coelenhage

www.coelenhage.nl

 

 

Afbeeldingsresultaat voor coelenhageMet een geschiedenis van 175 jaar en wat ooit begon als een herberg

is Coelenhage dé plek voor uw diner, feest of bruiloft.

 

Coelenhage verzorgd complete feestarrangementen op maat en

biedt tevens ruimte voor zakelijke mogelijkheden zoals congressen

vergaderingen inclusief catering.

 

Sinds 2013 mag AmeComputers de automatisering doen voor Coelenhage. Zo is er een dekkend Wi-Fi systeem een HP Server, diverse werkstations en is er een automatisch back-up naar de cloud.

 

 

 

Wezep – Tandartspraktijk Kamphuis & Veluwe Mondzorg

 

 

vmzTandartspraktijk Kamphuis & Veluwe Mondzorg zijn twee bedrijven waar AmeComputers sinds 2017 de automatisering op zich neemt. Van ondersteuning bij de werkplekken tot server- en netwerkbeheer.

 

Tandartspraktijk Kamphuis heeft een enthousiast team mensen dat samenwerkt om een mooie en gezonde mond voor iedereen bereikbaar te maken. Bij Tandartspraktijk Kamphuis kunt u terecht voor reguliere tandheelkunde. Maar ook voor preventie, parodontologie, bleken van uw gebit en mondhygiëne.

 

 

Veluwe Mondzorg is uitgerust met de nieuwste apparatuur op het gebied van implantologie, röntgen (driedimensionale CT-scanner) en esthetiek (CEREC kroon). Daarnaast werkt Veluwe Mondzorg nauw samen met een modern tandprothetisch laboratorium TTL Wezep. Hierdoor wordt uw kunstgebit of klikgebit (kunstgebit op implantaten) altijd in eigen huis gemaakt of gerepareerd. Wij werken uitsluitend met materialen en gebitselementen van de beste kwaliteit. De praktijk van Veluwe Mondzorg is gevestigd in Wezep, nabij Zwolle.

 

 

 

 

 

Zwolle – Uitgeverij Waanders & De Kunst

www.uitgeverijdekunst.nl

 

 

Uitgeverij Waanders & de Kunst is gespecialiseerd in het maken van kunstboeken over beeldende kunst, toegepaste kunst, beeldhouwkunst, fotografie. Dit vertaalt zich in een boekenfonds vol monografieën, catalogi bij tentoonstellingen, overzichtswerken, boeken over oudere en hedendaagse architectuur, fotoboeken met diverse onderwerpen; kortom boeken over cultuur.

Sinds 2010 is AmeComputers betrokken bij de automatisering van Uitgeverij Waanders & De Kunst. Zo hebben wij diverse computers geleverd, een NAS systeem met online back-up en mist ook de integratie van Office 365 niet. Waarnodig ondersteunen wij Uitgeverij Waanders & De Kunst op IT gebied via telefoon, e-mail of op locatie.

 

 

 

Wezep – Snacksalon Het Middelpunt

snacksalonhttp://www.snacksalonhetmiddelpunt.nl/

 

 

 

Snacksalon Het Middelpunt is een fastfood bedrijf dat zich onderscheidt door service, kwaliteit en duurzaamheid. Ook kunt u hier terecht voor maatwerk catering. Het bedrijf behoort tot de top van Nederland in haar branche en heeft hiermee meerdere onderscheidingen verdiend.

 

AmeComputers is sinds 2016 actief betrokken bij de automatisering van Snacksalon Het Middelpunt. Naast de computers heeft AmeComputers een dekkend

Wi-Fi systeem geïnstalleerd dat na aanmelding de social media activiteiten van Snacksalson het Middelpunt m.b.t. volgers positief beïnvloed.

 

 

 

Oldebroek – Van Klompenburg & Bonestroo.

http://www.vkeb.nl/

 

 

vkebVan Klompenburg en Bonestroo is meer dan een administratie- en belastingadvieskantoor.

Noem het gerust een full-service advieskantoor gericht op administraties, financiën en belastingzaken.

 

Van Klompenburg en Bonestroo heeft de relatie met de klant in een hoog vaandel staan. Uw wensen staan bij VKEB centraal. Zij kunnen u begeleiden bij uw volledige financiële huishouding van administratie tot aangifte, maar ook bij uw testament of pensioen. Aangiftes inzake erven en schenken kunnen zij ook geheel verzorgen. VKEB kan uw administratie volledig automatiseren met aansluitend per periode tussentijdse cijfers. Al uw financiële zaken onder één dak met één contactpersoon.

 

Sinds 2006 mag AmeComputers de automatisering doen voor Van Klompenburg en Bonestroo. In de afgelopen jaren zijn er diverse computers, NAS-systemen, laptops, printers en accessoires geleverd alsmede technische ondersteuning. Recentelijk is het invoeren van Office 365 gedaan waardoor e-mail, contactpersonen en agendapunten altijd synchroon zijn op meerdere apparaten.

 

 

 

 

Wezep – Masterfloor

http://www.masterfloor.nl/

 

 

Afbeeldingsresultaat voor masterfloor wezepVan hoog chemisch, mechanisch en thermisch belastbare kunststofvloeren voor de industrie, tot hoogwaardige en bijzondere Terrazzovloeren en gietvloeren voor decoratieve toepassingen. Masterfloor heeft de kennis om het juiste systeem voor u te installeren. Ook voor totale vloerrenovaties kunt u bij Masterfloor terecht. Masterfloor doet dit efficiënt, zodat u zo min mogelijk productieverlies heeft. Van scheuroverbruggende systemen voor binnen- en buitensituaties tot systemen voor parkeergarages. Voor elk budget en elk probleem, dankzij onze optimale productkeuze brengt Masterfloor het systeem aan dat voor uw vloervraagstuk de juiste oplossing is.

 

Sinds 2015 mag AmeComputers de automatisering doen voor Masterfloor. AmeComputers heeft computers geleverd, (on-)zichtbare camerabeveiliging aangebracht, een dekkend Wi-Fi systeem geïnstalleerd en biedt ondersteund op IT vlak.

 

 

 

 

 

 

 

Wezep - Kindcentrum De Schaapskooi

www.kindcentrumdeschaapskooi.nl

 

Kindcentrum De Schaapskooi (Onderdeel van De Akker) is een christelijke basisschool waar elk kind tot bloei komt op zijn of haar eigen manier. In een nieuw te bouwen school is straks plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar en het gebouw biedt onderdak voor kinderopvang, peuteropvang, school en naschoolse opvang.

 

Voor o.a. Kindcentrum De Schaapskooi heeft AmeComputers diverse projecten gedaan waaronder het aanleggen van een gedraad netwerk en het op maat leveren van 200+ computers, laptops, etc.

 

Voor de overkoepelende vereniging zijn er door diverse werkzaamheden verricht door AmeComputers uiteenlopend van kabels trekken door kruipruimten tot het installeren van Wi-Fi systemen.

 

 

 

 

Vaassen – NUBEC

www.nubec.nl

 

Logo NubecNUBEC is een jong bedrijf met een rijk verleden. Zij beschikken over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van excenterpersen en aanvoerapparatuur. De medewerkers zijn specialisten in het onderhouden, inspecteren en repareren van excenterpersen. 

 

Sinds 2016 mag AmeComputers de automatisering doen voor NUBEC en hebben wij o.a. computers en Office 365 geleverd. Daarnaast ondersteunen wij de medewerkers op IT gebied.

 

 

 

 

 

Zwolle - Cervus Belastingadvies

www.cervusbelastingadvies.nl

cervus_belastingadvies_logo

 

Cervus is een belastingadvieskantoor. Zij staan voor hoogwaardig belastingadvies met een pro-actieve cliëntgerichte benadering. Cervus richt zich op de zakelijke markt. Tot de clientenkring behoren ondernemingen van groot tot klein, vermogende particulieren, non-profit organisaties zoals zorginstellingen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en (semi) overheden.

 

Sinds de oprichting van Cervus Belastingadvies is AmeComputers actief betrokken bij de automatisering en hebben wij computers, laptops, printers, Office 365 for business en een NAS systeem met online back-up geinstalleerd.

 

 

 

 

 

 

Wezep – Klaaysen Auto’s

www.klaaysen.nl

Afbeeldingsresultaat voor klaaysen wezep

 

Klaaysen Autos te Wezep bestaat al sinds 1957. Het is een echte dorpsgarage waar de klant centraal staat en waar in de werkplaats meegekeken mag worden.

 

Het bedrijf was de eerste autogarage in Wezep en heeft een laagdrempelige en vriendelijke insteek. Ze zijn dealer van Mitsubitshi, Subaru en Daihatsu.

 

AmeComputers verzorgt de automatisering binnen Klaaysen. Computers, printers, Wi-Fi en onderhoud zijn sinds 2013 aan ons toevertrouwd.

 

 

 

 

Wezep – Drost Instal & Küchentreff

www.drostinstal.nl

Afbeeldingsresultaat voor drost instal

 

Drost Instal denkt ook met u mee op het gebied van energiebesparing; Drost is duurzaam. Of  het  nu gaat om een energiebesparende thermostaat, zonneboiler of zonnepanelen, Drost Instal heeft het in huis. Drost Sanitair is de leverancier van topmerken in sanitair, waaronder het merk Windsor. Dit Engelse merk van badkamersanitair; meubilair, kranen en accessoires, voldoet stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen en garandeert lange levensduur. Van ontwerp tot de totale uitvoering kunt u op Drost Instal rekenen. Service en onderhoud? Drost In de wacht is partner van de Energiewacht Groep en staat altijd voor u klaar.

 

Sinds 2016 levert AmeComputers computers en onderhouden wij de systemen. Drost Instal & Küchentreff hebben gekozen voor een integratie van Office 365 zodat alle onderlinge communicatie gestroomlijnd verloopt.

 

 

 

Daarnaast automatiseren wij:

 

Autoschade Jansen, Wezep

Shamrock Bouw, Hardenberg & Lelystad

Huize Ijsselvliedt - Wezep

Main-Tech, Wezep

71Workx, Wezep

 

 

 

 

Uw bedrijf?

www.uwbedrijf.nl

 

Onze klanten bevinden zich in allerlei markten en onder hun bevinden zich ZZP'ers en MKB'ers. Als ondernemer wil je ondernemen, je bezig houden met klanten, diensten en/of producten. IT moet in dienst staan van de ondernemer en moet u helpen uw dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken. Doet dit het niet of zijn er ergernissen dan wordt het tijd dat u belt met 038 376 3010. Mailen kan ook naar wezep@amecomputers.nl