logo
Onze winkels

Reparatie van uw computer


AmeComputers repareert computers die niet meer naar behoren functioneren. Start uw computer niet correct, heeft u virussen of heeft u een ander probleem met de computer dan zijn wij het juiste adres om naar toe te gaan met uw computer.

In beide filialen worden reparaties verricht; het maken van een afspraak is niet nodig. klik hier voor onze openingstijden.


Herinstallatie Windows
Dit tarief wordt gerekend wanneer Windows opnieuw geinstalleerd wordt. Wij legen de harde schijf, installeren Windows (inclusief alle updates) en voorzien de computer van de laatste updates en standaard software zodat u thuis weer aan de slag kan.

€ 69,-
Back-up maken
Dit tarief wordt gerekend wanneer wij een back-up moeten maken van uw gegevens. Bijvoorbeeld wanneer Windows opnieuw geinstalleerd wordt. Wij maken o.a een kopie van uw documenten, foto's en e-mail.

€ 49,-
Oplaadpunt laptop maken
Dit tarief wordt gerekend wanneer wij het oplaadpunt van uw laptop maken. Overigens wordt deze altijd vervangen voor een nieuwe.

€ 85,-
Opschonen computer
Dit tarief wordt gerekend wanneer wij uw laptop opschonen. Dit kan nodig zijn wanneer u veel ongevraagde reclame ziet.

€ 50,-
Overige diensten
Een reparatie aan uw computer of notebook kan vanalles inhouden. Een gebarsten scherm bijvoorbeeld. Kom met uw defecte apparaat langs voor een consult.

€ in overleg

Heeft u een vraag?
Uw e-mailadres:
Uw vraag:

Rekensom: (2 + 7)
Versturen:

Wezep
Stationsweg 7b
Tel: 038 376 3010
Harderwijk
Hondegatstraat 7
Tel: 0341 431 521
KVK: 08088796
IBAN: NL33 RABO 0348419678
Teamviewer ondersteuning. Klik op de blauwe link: TEAMVIEWER.
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden - 2020 AmeComputers.